Massages

Wij vragen veel van ons zelf in de huidige tijd, dit kan leiden tot klachten zoals stress, spierpijn en hoofdpijn. Een massage zal je helpen deze klachten te verlichten, te voorkomen of weer dichter bij jezelf te komen.

De massage zijn opgedeeld in categorieën; Therapeutisch, Wellness en Kinder massages.

Therapeutische massage is vooral gericht op mensen met diverse klachten. Bijvoorbeeld lage rugpijn of hoofdpijn.

Wellness massages zijn gericht op personen welke heerlijk willen ontspannen

Kinder massages zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 3 jaar

Elke massage wordt afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Mocht je geen keuze kunnen maken, neem dan even contact met me op. Zo kunnen samen bekijken welke massage het meeste bij je past.

Profiteer van een korting bij een rittenkaart met 5 of 10 massages, kijk voor meer informatie bij specials.

THERAPEUTISCHE MASSAGES

Sport massage
30 min €40,00
45 min €55,00
55 min €65,00

Lees meer

De sportmassage is een krachtige massage die is bedoeld om het lichaam weer in balans te krijgen. Bij deze massage is er extra aandacht voor de spieren waarbij er gebruik wordt gemaakt van diepe en langzame massagetechnieken. Deze speciale bewegingen zorgen voor reacties in het lichaam die het spierherstel moeten bevorderen. Het verbetert de bloedcirculatie waardoor afvalstoffen, pijn en vocht sneller kunnen worden afgevoerd. Zo kunnen blessures worden hersteld én voorkomen.

Hoofd(pijn)massage
45 min €50,00

Lees meer

Door bepaalde technieken en het gebruikmaken van drukpunten zal de hoofdpijn/ spanning van uw hoofd verminderen.
Deze massage heeft ook resultaat bij personen met migraine klachten.

Cupping
per 15 min €17,50

Soms zit het lichaam zo vast of heb je dergelijke lichamelijke klachten welke met een massage alleen niet te behandelen zijn. Bijvoorbeeld ischias of uitstralingspijn. Dan maak ik gebruik van cuppings, WONDER GLAASJES!!

Lees meer

In de eerste instantie bekijk ik waar de blokkades zitten en vanuit daar maken we een behandelplan.

Cupping gebruikt zuigkracht (vacuüm) om de huid en het onderliggende weefsel te behandelen. De cups worden op de huid geplaatst en handmatig of met een pomp vacuüm gezogen, waardoor ze het ondergelegen weefsel omhoogtrekken. Vervolgens blijven de cups op hun plek zitten. De resultaten zijn indrukwekkend – het vermindert pijn en zwellingen, maakt verkleefd littekenweefsel los en gaat blokkades en spierknopen tegen. Bovendien is de behandeling ook nog ontstekingsremmend.

Schrik niet wanneer je na de behandeling in de spiegel kijkt. Beide methoden van de cupping massage kunnen blauwe of rode plekken achterlaten die een paar dagen en soms weken zichtbaar blijven. De oorzaak van deze plekken is de hoge druk die de cups op de bloedvaten uitoefenen.

Cupping massage / bindweefselmassage
45 min € 55,00

Lees meer

Cupping dringt diep door tot in de bindweefsellaag, dat zich om spieren en gewrichten bevindt. Het vacuum zorgt voor activering van de bloed- en lymfestroom met als gevolg een betere doorbloeding. Dit zorgt vervolgens voor een betere aanvoer van voedingsstoffen en versnelde afvoer van toxinen (gifstoffen).

Manuele Lymfedrainage

Een hele zachte en rustige massage van alleen de huid.
30 min €40,00
45 min €55,00
55 min €65,00

Lees meer


Manuele Lymfedrainage is een hele zachte en rustige techniek waarbij je huid wordt gemasseerd. Het wordt met name ingezet ter verbetering van de weerstand, stressreductie , voor een hele diepe ontspanning te bereiken of om de volgende klachten aan te pakken: rustloze benen, oedeem, ADHD, RSI klachten, fibromyalgie, huidversteviging, wallen noem maar op.

Maar hoe werkt het nu echt? Door de huid te masseren worden de lymfevaten gestimuleerd. Het lymfesysteem is namelijk een onderdeel van ons immuunsysteem en bestaat uit een netwerk van vaten waar de wondervloeistof ‘lymfe’ doorheen stroomt. Deze vloeistof spoelt afvalstoffen, bacteriën en overtollig vocht uit ons lichaam en is een echte allesreiniger. Een lymfedrainage of massage van de lymfen stimuleert deze doorstroom en helpt zo de afvalstoffen uit het lichaam af te voeren.

Afslankmassage
Kuur 5 behandelingen á 30 min €200,-
Kuur 10 behandelingen á 30 min. €400,-
Extra behandeling á 30 min. €45,00

Lees meer


Afslankmassage (cellulitemassage of lypossage) is een figuur corrigerende, manuele massage, voor de vermindering van cellulite en vetophopingen. Het is een intensieve massagevorm die ondersteuning bied bij figuurverbetering, zonder medisch ingrijpen. Het is geen ontspanningsmassage!

De afslankmassage is een intensieve bindweefsel massage welke in een kuurvorm van meerdere sessies wordt gegeven. De duur van de kuur is afhankelijk van het probleemgebied en zal in overleg worden afgestemd.
Daarom is het raadzaam om het eerst eens een half uur uit te proberen. Dan weet je wat je kunt verwachten.

WELLNESS MASSAGES

Ontspanningsmassage
45 min € 50,00
55 min € 62,50
90 min € 100,00

Lees meer

Tijdens deze massage zal er extra aandacht worden besteed aan de klachten van uw spieren. Door de probleemzones extra te masseren doormiddel van diverse technieken. De massage stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren.
Waardoor je naderhand minder last hebt van je eerdere klachten.

SPA ontspanningsmassage
55 min € 67,50
75 min € 90,00
120 min €150,00

Lees meer

Uw lichaam wordt voor aanvang van de massage gereinigd, gescrubd en verwarmd met kompressen.

Aroma holitische massage / Hoofd, nek, schouder massage
45 min. €55,-

Lees meer

Een duo van een vloeiende gezichts-, nek- en hoofdmassage met daarbij het gebruik van aromatische oliën en de masseur masseert met handen en onderarmen. Gevolgd door een drukpuntmassage en lymfedrainage om ontspanning te bevorderen en afvalstoffen af te voeren.
Deze massage werkt zeer goed bij hoofdpijn of spanningsklachten.

Hartverwarmende massage
75 min €90,00
120 min €150,00

Lees meer

Tijdens de donkere dagen hebben we vaak meer behoefte aan een heerlijk hartverwarmde massage. Deze massage zorgt ervoor dat je lichaam intens ontspand en je hierdoor extreem kan genieten.
Alvorens dat de massage plaats vindt krijgen je voeten een heerlijk warm voetenbad. Dit zorgt voor een verwarmde bloedsomloop, waardoor je de massage intenser beleefd en in een diepere ontspanning komt.
De verwarmde kokosolie (geurloos) die word gebruikt tijdens de massage geeft je hele lichaam een gevoel van geborgenheid en geluk. Kokosolie heeft een heilzame werking en voedt je huid. Het dood bacteriën en virussen.
Na de massage mag je rustig blijven liggen onder een zachte deken en zal u een warm drankje aangeboden krijgen.
Omdat deze massage extreem ontspannend is, wil ik adviseren om deze massage na een drukke werkdag of in de avonduren te ondergaan. Zodat de effecten van de massage in de nacht kunnen voortzetten.

Hotstone massage
75 min €90,00
120 min €150,00

Lees meer

Deze ultieme lichaamsbehandeling begint met een stimulerende borstelmassage van de huid, gevolgd door een lichaamsmassage inclusief hoofd en gelaat. Tijdens deze massage wordt er manueel gemasseerd, door het gebruik van warme stenen en aromatische oliën heeft deze massage een dieptewerking die 3 maal groter is dan een normale massage. Dé manier om het drukke bestaan even te vergeten.

Kruidenstempelmassage
75 min €90,00
120 min €150,00

Lees meer

De kruidenstempelmassage is een oosterse massage. Tijdens deze massage wordt gebruik gemaakt van kruidenstempels. Dit zijn warme bundeltjes gevuld met kruiden die een reinigende, activerende of ontspannende eigenschap bezitten. De stempels die bij ons gebruikt worden zijn gevuld met Europese kruiden, meer afgestemd op onze westerse huid. Tijdens deze behandeling worden de kruidenstempels gestoomd. Hierdoor wordt een aangename geur verspreid die het wellness-effect verhoogt. De aroma’s van de kruiden werken ook helend en ontspannend, onze longen en neusslijmvliezen zijn erg gevoelig voor de geuren en etherische invloeden van de kruiden. Behalve een ontgiftende massage is kruidenstempelmassage ook een zeer ontspannende massage. De warmte van de stempels en de geuren die de kruiden verspreiden zorgen voor dit dubbele effect.

Kindermassage
25 min €35,00

Lees meer

Deze massage is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 3 jaar. Tijdens de massage verblijft de verzorgende ten alle tijden in dezelfde ruimte.
Op een speelse manier word een kind uitgenodigd om te luisteren, te voelen en te ervaren wat het lichaam te vertellen heeft. In overleg en op intuïtie kijk ik goed naar wat het kind nodig heeft en wat het prettig vindt. De focus wordt gelegd op het stukje dat aandacht vraagt.

Rust in het hoofdmassage, speciaal voor kinderen met ADHD of HSP
25 min €35,00

Lees meer

Deze massage gebruikt ik dagelijks voor het slapen gaan bij mijn kinderen. Mijn kinderen zijn zeer gevoelig, ieder op hun eigen manier. Waardoor zij minder goed in slaap kunnen komen. Door deze massage toe te passen voor het slapengaan kunnen zij de prikkels laten varen en de rust vinden om in slaap te komen. Sinds dat ik deze massage toepas merk ik dat de kinderen snachts doorslapen en komen ze ’s ochtends uitgerust uit bed.


 
Heb je nou zo’n heerlijke massage ontvangen, neem dan ook na de massage rust in acht.

Ga geen lichamelijke inspannende ondernemen, dat doet de massage teniet.

Drink minimaal 1 of 2 glazen water , zodat alle afvalstoffen goed afgevoerd kunnen worden.

Binnenkort in het assortiment:

  • Acces Bars
  • Zwangerschap massage
  • HSP massage